Hirdetés

Hordozható DVD-író a Plextortól



|

A 330 grammos ODD a LightScribe technológiának hála egyedi címékéket is tud készíteni.

Hirdetés

Bár a Blu-ray-meghajtók várhatóan egyre elterjedtebbek lesznek, a külső és hordozható kategóriában egyelőre a DVD-írók maradnak a meghatározóak. A Plextor bemutatta legújabb optikai meghajtóját, ami ebbe a szegmensbe sorolható.

 

A PX-L611U egy meglehetősen kicsi és könnyű, hordozható író, amely USB 2.0-ás interfészen át csatlakozik gépünkhöz. DVD-ket 8x-os sebességgel képes írni, míg CD-ket 24x-esen. A buffer memória mérete 2 MB. Az ODD rendelkezik az úgynevezett LightScribe technológiával is, amelynek hála egyedi címkék készítésére is lehetőség nyílik.

 

A 127 x 22 x 137 milliméteres és 330 grammos DVD-íróhoz ajándékba jár a PlexUtilities, amellyel a felhasználók megírt lemezeket tesztelhetek, és minőségellenőrzést is végezhetnek. Az újdonság már ebben a hónapban kapható lesz, ajándék Nero 9 Essentials szoftverrel. A PX-L611U ára 59 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.