Hirdetés

Hordozható SSD a LaCie-től



|

A FastKey maximum 260 megabájt adatot mozgat meg másodpercenként.

Hirdetés

A LaCie bemutatta legújabb adattárolási eszközét, egy hordozható SSD-meghajtót. A külső SSD érdekessége, hogy USB 3.0-ás interfészen keresztül képes kommunikálni a gépünkkel, és a DRAM cache technológia előnyeit használja ki.

 

A FastKey a gyártó állítása szerint maximálisan 260 megabájt per másodperces adatátviteli sebességre képes. A 27 x 104 x 9 milliméteres, 33 grammos SSD fém házat kapott, és egy szoftvert, amely lehetővé teszi a 256 bites AES adattitkosítást. Ezen felül 4 GB biztonságos online tárhely is jár hozzá, a Wualan.

 

A meghajtóhoz két év garancia tartozik, és háromféle kapacitásban érhető el. A 30 gigabájtos változat 150 dollárba kerül, a 60 gigabájtosért 250 dollárt kérnek, míg a 120 gigabájtosért 475 dollárt kell fizetni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.