Hirdetés

Itt a Galaxy legjobb alaplapja



|

A Galaxy Z78 Hall of Fame a gyártó eddigi talán legerősebb alaplapja.

Hirdetés

Az idei Computex kiállításon meglehetősen sok alaplap látható, és ez annak köszönhető, hogy végre elstartolnak az Intel új processzorai, amelyek már a Haswell sorozatot erősítik. Ezt támogatandó számos új termék érkezik a következő hónapokban, tehát nem meglepő, hogy az alaplapok gyártói sem akarnak kimaradni a hullámból. 

A Galaxy az eddigi talán legerősebb alaplapját mutatta most be: a Z87 HOF a Hall of Fame rövidítést takarja, jelezve, hogy nem akármivel van dolgunk. 

Az alaplap négy PCIe 3.0 x16 slottal rendelkezik, egy 24-tűs ATX csatolóval, két 8-tűssel, és egy 16 fázisú tápellátást biztosító VRM áramkört kapott a processzorhoz. Természetesen nem jelent gondot a 4-utas SLI és a CrossFireX sem, ráadásul négy SATA meghajtó is csatlakoztatható (SATA III, 6 Gbps), és van gigabites Ethernet is. Az extrák között sorakozik a 8-csatornás HD audio, az eSATA, a DVI, a HDMI, az mSATA/mPCIe, a dual-bIOS és az UEFI-s telepítő is. Az ára és az elérhetőségének a dátuma ismeretlen. 



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.