Hirdetés

Itt a leggyorsabb fényképezőgép



|

Másodpercenként 60 állókép rögzítésére képes a Casio Exilim Pro EX-F1.

Hirdetés

Májustól nálunk is kapható a világ leggyorsabb bridge kategóriájú digitális fényképezőgépe, a Casio EXILIM Pro EX-F1. A TIPA rangos "Best Imaging Innovation in Europe 2008" (A legjobb európai képalkotási innováció 2008) díjat is elnyert fényképezőgéppel akár 60 kép rögzíthető egy másodperc alatt. Érdekesség, hogy már a kioldógomb megnyomása előtt is készíthető kép, a kamera átmeneti memóriájába ugyanis folyamatos felvétel módban maximálisan 60 kép rögzíthető, majd a kioldógomb megnyomásakor az utolsó 60 kép kerül mentésre. Ez a technológia biztosítja, hogy ne maradjunk le semmilyen hirtelen bekövetkező fontos és megörökítendő eseményről.

 

 

ex-f1_ff_flash_k.jpg
 

 

 

Az SD és SDHC szabványú memóriakártyákat fogadó Exilim Pro Ex-F1 12-szeres optikai zommal és "csak" 6 megapixeles CMOS érzékelővel rendelkezik. Ennek oka, hogy a gyártó nem kívánja követni a konkurencia által folytatott zoom- és felbontás-háborút, ehelyett merőben új, nem kevésbé fontos területen, a sebességre helyezte a hangsúlyt, amivel a cég egy új rész-szegmenst nyitott a piacon.

 

 

ex-f1_f-4up1_k.jpg
 

 

 

A fényképezőgép másodpercenként 60 darab 6 megapixeles állókép rözítésére képes, amihez természetesen jó fényviszonyok vagy nagy érzékenység szükséges -- utóbbiból nincs hiány, a gép érzékenysége egészen ISO1600ig állítható.

 

 

ex-f1_b_k.jpg
 

 

 

Az EX-F1 a videózás terén is kiugró eredménnyel büszkélkedhet: felbontástól függően másodpercenként 1200 kép rögzítésére képes. Megfelelő témaválasztás esetén az ilyen képkocka sebességgel rögzített videókat lassítva visszajátszva érdekes részletek tárulnak a szemünk elé (például vízcsobbanás stb.). Emellett normál sebességű HD videók rögzítésére is képes -- ennek megfelelően a gépet HDMI kimenettel is ellátták.

 

Az importőr a készüléket valamivel 200 ezer forint alatti áron kínálja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.