Hirdetés

Jön a 35 dolláros Linux PC



|

A Raspberry Pi olcsó gépe végre kiadásra kerül.

Hirdetés

Már régóta tudunk a vállalat gépéről, mely főleg a fejlődő piacokat fogja megcélozni. Az első, "drágább", azaz 35 dolláros áron forgalomba kerülő termék a hónap végén fogja megtámadni a boltokat. Specifikációit tekintve egy 700 MHz-es ARM11-es CPU, valamint 256 MB RAM jellemzi a gépet.

 

A tervek szerint valamivel később lesz egy még ennél is olcsóbb modell, mely gyengébb hardverrel fog dolgozni, viszont ára csupán 25 dollár lesz.

 

A megjelenési dátum már sokadjára csúszott el, ám a mostani már véglegesnek tűnik, hisz sikerült normalizálni az alkatrészhiány kérdését, így ismét elindulhatott a gyártás. A nagy örömre való tekintettel a cég kiadta a termék technikai dokumentációját, mely ezen a linken elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.