Hirdetés

Jön a folyadékhűtéses MSI GeForce GTX 580



|

A 24 Celsius-fokkal hűvösebb kártya gyárilag megnövelt teljesítménnyel érkezik.

Hirdetés

Az MSI bővíti a HydroGen grafikus kártyáinak szériáját, méghozzá az NVIDIA meglehetősen erős, GeForce GTX 580-as kártyájával. A gyártó nem bízta a véletlenre a vezérlő sorsát: a levegőhűtést egy teljesen rézalapú vizesblokkra cserélték, amely folyadékhűtéses rendszerhez csatlakoztatható; emellett pedig a kártya teljesítményét is megnövelték.

 

Az N580GTX HydroGen/OC fedőnévre hallgató videokártya így a referenciamodellnél 24 Celsius-fokkal hűvösebben tud működni. Az 512 CUDA maggal ellátott GTX 580 GPU és shader órajele 823 és 1645 MHz (az alapértékek 772 és 1544 MHz). A 384 bites memóriabusz 1536 MB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, 4276 MHz-en (a gyári érték 4008 MHz).

 

Az MSI kártyája támogatja a 3-utas SLI-t, ellenben némi plusz energiára lesz szüksége a működéshez, amit egy hat-és egy nyolctűs PCIe csatlakozóból nyer. Kimenetek tekintetében dual-DVI és HDMI áll rendelkezésre. Az MSI újdonsága már előrendelhető Európában, 563 eurós áron. Az N580GTX HydroGen/OC várhatóan még ebben a hónapban a boltok polcaira kerül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.