Lánctalpas, ütésálló HDD-tok a LaCie-től



|

A Tank névre keresztelt HDD-tok nem csak ütésálló, de szinte bármilyen behatásnak ellenáll.

A LaCie egy újabb különleges terméket mutatott be, amely sokak számára lehet hasznos és érdekes. Az ötletesen, Tank névre keresztelt eszköz egy merevlemez-tok, amely teljes mértékben ütésálló, és nagy fokú védelmet biztosít az esésekkel, rázkódásokkal, porral és vízzel szemben.

 

A polipropilén és gumi ötvözetéből készült ház a tankok lánctalpához hasonló kialakítást és kinézetet kapott, utalva képességeire. A belül párnázott tok 41 x 121 x 186 milliméteres, és 280 grammos. A 2,5 hüvelykes merevlemezek és SSD-k mellett olyan eszközöket is képes szállítani és tárolni, mint egy Nintendo DS lite vagy DSi, esetleg egy kompakt digitális fényképező.

 

A LaCie Tankhez egy év garancia is jár. A lánctalpas, adattárolók számára kiváló biztonságot nyújtó eszköz ára 20 angol font.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.