Hirdetés

Minőségi tápegységek a Scythe-tól!



|

Folyadék csapágyas ventilátorral szerelt, magas hatásfokú Scythe tápok!

Hirdetés

Az új Chouriki tápegységek halk működést és magas teljesítményt biztosítanak. A Scythe széles teljesítmény palettával dobja piacra a tápokat. Elérhető lesz 400, 500, 600, 700, 850 és 1000 Wattos egység is. Mindegyik modell megkapta a 80 pluszzos hatásfokú minősítést és a ROHS szabványnak is megfelelnek. Ez utóbbi miatt szinte biztos, hogy Európában is forgalomba fognak kerülni, de erről még hivatalos információ nem látott napvilágot. A megbízhatóságot nem csak a Scythe és Enhance Electronics közös fejlesztés, de a magas hőfokot (105°C) bíró kondenzátorok is alátámasztják, illetve minden termék aktív PFC-vel is fel van vértezve.

 

chouriki-h400_pcw.jpg

 

A tápok mindegyike Scythe Kama Flex folyadék csapágyas ventilátorral van felszerelve. Ezeket a táp elektronikája vezérli, az aktuális hőfok függvényében. Ebből kifolyólag rendkívül halk működés várható, amit a meghatározott zajszint étékek is alátámasztanak.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.