Hirdetés

Ne add ki, Nero!



|

Hirdetés

Ez azért nem jó nekem, mert a felírt tartalmat még be szeretném olvastatni egy katalogizálóprogramba, majd borítót is készítenék neki. Hogyan lehetne leszoktatni a programot erről a – számomra - rossz tulajdonságáról?Lemezírás után célszerű, ha a kész adathordozót eltávolítjuk a meghajtóból, majd utána visszaolvastatjuk. Erre a műveletre azért van szükség, mert néhány CD-író szoftver lezárja a meghajtót, tehát addig nem férhetünk a lemezhez, amíg a program nem engedi meg. Az újabb és intelligensebb verziók viszont már akkor felszabadítják az adathordozót, amikor elkészültek az írással, ezért nem szükséges az előbb említett művelet.

A Nero is lehetővé teszi a tálcanyitás nélküli visszaolvasást, ennek engedélyezéséhez az alábbi lépésekre van szükségünk: a Fájl menüben nyissuk meg a Beállítások ablakot, majd lépjünk a Különleges beállítások fülre. Keressük meg az Írás elkészülte után a tálca ne nyíljon ki tételt, és jelöljük be az előtte lévő négyzetet. Ezután nyugtázzuk a beállításokat, és zárjuk be a Nerót. A legközelebbi íráskor meghajtónk már nem fogja kidobni a kész lemezt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.