Hirdetés

Netgear Stora: hálózati adattároló otthonra



|

A Netgear az új, 1 terabájtos hálózati tárolójával az otthoni felhasználókat célozza meg.

Hirdetés

 

A Netgeartől már korábban is láthattunk hálózati adattárolókat, azok viszont vagy üzleti, vagy professzionális felhasználásra készültek. A gyártó most úgy döntött, hogy a legújabb modelljét az otthoni felhasználóknak kínálja.

 

Az új NAS-t Stora névre keresztelték, és főként azoknak szánják, akik interneten keresztül szeretnék megosztani a multimédiás tartalmaikat. Ha valaki nem akar FTP-klienst használni, a MyStora.com segédkezik a felhasználóknak abban, hogy távolról is elérjék fájljaikat.

 

A Mac-kel, Linux-szal és Windows-zal kompatibilis Stora iTunes vagy DLNA szerverként is tud üzemelni. Az MS2110 kódjelzésű eszközbe csupán egy merevlemez került, ami viszont 1 terabájtos. Ez azért is lehet jó megoldás, mert ha valaki bővíteni szeretne, ezt olcsóbban megteheti, mintha gyárilag kerülne az NAS-be még egy 1 TB-os HDD. A Stora ára 229 dollár (42 000 forint). 

 

netgear-stora_small.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.