Hirdetés

OWC Sandforce SSD 100 dollárért



|

Az OWC megpróbálja enyhíteni az SSD-k legfájdalmasabb gondját: az árukat - 100 dollár az új, 40 gigabájtos Mercury Extreme Pro.

Hirdetés

Az SSD-k leggyengébb pontja a merevlemezekkel szemben még ma is az árcédula. Egyre több gyártó igyekszik belépőkategóriás modellekkel elérhetővé tenni a technológiát az otthoni felhasználók számára is. Az egyik legújabb próbálkozás az Other World Computing (OWC) nevéhez fűződik.

 

Az új Mercury Extreme Pro SSD 40 gigabájt tárhelyet kínál, egészen pontosan 100 dollárért. A Sandforce SD-1200 szériás vezérlőnek hála a meghajtó jó adatátviteli sebességgel bír, maximum 285 megabájtot olvas és 275 megabájtot ír másodpercenként. A meghajtó másodpercenként 50 000 IO-műveletre képes.

 

Az SSD 43 gigabájt memóriájából 3 gigabájt hibakorrekcióra van fenntartva. Sajnos - ellentétben más gyártók termékeivel - az OWC meghajtójához nem jár 3,5 hüvelykes keret, a könnyű beépítés érdekében. A három év garanciával érkező meghajtó akciója augusztusban még érvényes, utána viszont emelkedhet az ára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.