Hirdetés

PC-ház egy asztalból



|

Egy dán dizájner PC-házat készített egy fa kávésasztalból.

Hirdetés

Fából készült PC-házakat már számtalan mennyiségben láthattunk, ez önmagában nem számít újdonságnak; hiszen fából készült egér és billentyűzet is viszonylag régen létezik már. Dániában azonban ennél tovább mentek, a Collectors Weekly-ben egy új érdekesség jelent meg.

 

Gyakorlatilag egy kávésasztalról van szó, amit azonban számítógépházzá alakított tervezője. Az biztos, hogy a torony tetején bármit tárolhatunk, akár whiskey-s üvegeket is. Állítólag 85%-ban van kész egyelőre az újdonság.

 

Feltehetően a maradék 15% jelenti azt, hogy tényleges hardver is kerül a házba, hiszen egy hátlappal egyelőre nem sokat ér. A képekről az sem derül ki, hogy az eleje valamilyen formában nyitható-e. Az mindenesetre biztos, hogy egyedi megjelenésű házról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.