Hirdetés

Sokba kerül az iPhone-t az új MacBook Prohoz csatlakoztatni



|

Ehhez a feladathoz egy 10 290 vagy egy 13 990 forintba kerülő USB-C-Lightning típusú kábelre van szükség.

Hirdetés

Jó dolog a fejlődés, és az USB-C, valamint a Thunderbolt 3 megjelenése óta tudjuk, hogy a nehézkes kezdetek ellenére ezek jelentik a jövőt. Az Apple új MacBook Pro laptopjai is bizonyítják ezt - az alapmodell kettő, a Touch Barral szerelt verziók négy Thunderbolt 3 portot kínálnak. 

Hirdetés

Mit jelent ez? A töltés mellett a Thunderbolt, az USB, a DisplayPort, a HDMI és a VGA portok is támogatottak, ugyanakkor mindenhez adapterekre van szükség - amelyeket persze nem ad olcsón az Apple. 

Ami azt illeti, mostantól az iPhone-ok csatlakoztatásához is speciális kábelre van szükség, ugyanis normál USB port nincs az új MacBook Pro notebookokon. 

Erre a feladatra már egy USB-C-Lightning típusú kábelre van szükség, amelyet természetesen árul az Apple. A segítségével a csatlakoztatott iPhone készülék töltése is megoldható az adatátvitel mellett. 

Sajnos egy 1 méteres ilyen kábelért 10 290 forintot kell fizetni, a használhatóbb, 2 méteres változat pedig 13 990 forintba kerül. Az USB-C és a Thunderbolt 3 nagyobb fokú elterjedéséig adapterekre van szükség, amelyek nem olcsóak - főleg az Apple-nél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.