Hirdetés

Sparkle GeForce GTX 460 SE - Sabrina Edition



|

Amíg a GeForce GTX 560-ra várunk, a Sparkle karácsonyi kiadást mutatott be a GTX 460 SE-ből.

Hirdetés

A GeForce GTX 580 és a GTX 570 már hosszabb ideje elérhető a piacon. A GTX 560-ra azonban továbbra is várni kell, ezért egy újabb gyártó döntött úgy, hogy a várakozási időben a GeForce GTX 460 SE-t használja fel az űr kitöltésére.

 

Az SE a Special Edition jelzőt takarja, ami pedig leginkább abban merül ki, hogy míg a sima GTX 460 336 CUDA maggal rendelkezik, addig a szintén GF104-es GPU-ra épülő speciális kiadások csupán 288-cal. A Sparkle a mostani ilyen kártyáját Sabrina Edition névre keresztelte, és kifejezetten a karácsonyi szezonra szánja.

 

A 650, 1300 és 3400 MHz-es órajelekkel (GPU, shader, memória) operáló kártya 1 GB GDDR5-ös memóriát, dual-DVI és mini HDMI csatlakozókat kínál. A Fuse Function nevű funkció a feszültségproblémák okozta hardveres sérüléseket előzi meg. Ajándékba jár még a kártyához egy mini-HDMI-HDMI kábel is, sajnos azonban a Sabrina Edition ára titok maradt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.