Hirdetés

Startupokba fektet a Razer



|

30 millió dollárral indul el a zVentures, ami a virtuális valóságba és az androidos játékokba is fektet.

Hirdetés

A Razer elindította a zVenturest, ami kifejezetten az új technológiák és az innovatív üzleti lehetőségek felkutatására és az azokba való befektetésre szakosodott. Természetesen a cél az, hogy a fejődés idővel pénzt hozzon vissza a cégnek. 

Hirdetés

A zVentures startupokra és növekvő cégekre koncentrál majd, olyanokra, amelyek segíthetnek a Razer termékkínálatát tovább szélesíteni és gazdagítani. A termékek fejlesztése mellett új tehetségeket is szeretnének megnyerni. 

A Razer 30 millió dollárral indította el a tőkebefektető részlegét, amelyből 5 millió dollárt kifejezetten a virtuális valósággal kapcsolatos befektetésekre fordít majd. Ebben többek között tartalomfejlesztés is lesz. 

Újabb 5 milliót fordítanak majd az androidos játékok kiadására és egyéb befektetésekre. Igyekeznek majd korán befektetni az IoT jellegű megoldásokba, a szoftverekbe és elemzőeszközökbe, big data jellegű megoldásokba, gyártási és mérnöki, gamer technológiákba, a virtuális és a kiterjesztett valóságba, az esportokba és a robotikába. 

A választott cégek a jövőben önállóan és függetlenül működhetnek, más parterekkel és akár a gamer szektoron kívül is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.