Hirdetés

Számítógépszekrény a Thermaltake jóvoltából



|

Nem érdemes háznak titulálni a 26 kilogrammos szörnyeteget.

Hirdetés

Rengeteg fantasztikus ház közül válogathatnak a vastag pénztárcával megáldott és villantós számítógépet építeni kívánó gamerek, a Thermaltake most alaposan rápirított ezek döntő többségére. A "The Tower 900" névre keresztelt termék ház helyett inkább szekrénynek nevezhető: 423 × 483 × 752 mm (SZ × H × M) méretű, közel 26 kilogrammot nyom, az elülső részét három oldalról edzett üveg fedlapok takarják.


Hirdetés


A Watermod France segítségével megtervezett ház E-ATX szabványú és rendkívül moduláris. Egyszerűen szerelhető, ráadásul óriási figyelmet fordították a hűtőteljesítményének maximalizálására, szükségtelenül sok ventilátor mellett két darab 560 mm-es radiátorú vízhűtést is képes fogadni. A nagyon közeli jövőben piacra kerülő ház bruttó 240 fontos, azaz olyan 87 ezer forintos áron lesz megvásárolható.



(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.