Hirdetés

Színes szkennerel ellátott széles formátumú MFP a Ricoh-tól



|

A Ricoh Aficio MP W2401/MP W3601 nyomtatáskor kapásból szkennelhet is.

Hirdetés

Mérnöki irodák láthatják hasznát az új nagy formátumú Aficio modelleknek. A beépített színes szkenner lehetővé teszi a nagy formátumú színes rajzok revízióját, így a felhasználók színes jegyzeteket adhatnak a rajzokhoz, majd beszkennelve továbbküldhetik azokat. Az eszközök képesek e-mailbe, mappába, vagy hálózatra szkennelni. Még továbbküldés előtt meg lehet tekinteni a beolvasott dokumentum előnézetét, a beolvasás közvetlenül USB eszközre vagy SD kártyára is történhet.

 

A 8.5-colos színes LCD érintőképernyő messziről is látható és a bejelentkezés/kijelentkezés gomb lehetővé teszi a gyors felhasználói azonosítást. Nyomtatás előtt a dokumentumok színes előnézeti képként is megtekinthetőek a dokumentumszerver segítségével. A gyártó szerint az egyszerűsített kijelző nagyobb ikonjainak köszönhetően a gyengén látók is magabiztosan kezelhetik az készüléket, mely 18 nyelven használható.

 

 

 

Mindkét készülék Wi-Fi kompatibilis, támogatják a IEEE 802.11i WPA/WPA2 biztonsági szabványokat is.

 

Az érintőképernyő egyértelmű, animált ábrái segítségével a felhasználók zökkenőmentesen tudnak festékpatront cserélni, vagy papírelakadást elhárítani. A papírelakadás elhárító rendszer maga is egyszerű, így az ilyen problémákból adódó minimális állásidőt ígér a gyártó.

 

A Ricoh Aficio MP W2401/MP W3601 eszközök alacsony energiafogyasztással, a rövid bemelegedési idővel (kevesebb, mint 120 másodperc) és megnövelt festékkapacitással dicsekedhetnek, emellett megfelelnek az Energy Star követelményeknek.

 

Az Aficio MP W2401/MP W3601 eszközök a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.