Hirdetés

Szuperbiztonság az Imationtől: felvásárolják az IronKey-t



|

A döntéssel az üzleti és a kormányzati szektorba is megnyílik az út az Imation előtt.

Hirdetés

Az adattárolás piacáról jól ismert Imation úgy határozott, terjeszkedik a piacon - ennek érdekében pedig egy befektetést eszközöl: felvásárolja az IronKey hardveres üzletágát. Azt nem tudni, hogy mindez az Imationnek mennyibe kerül, azonban a döntéssel megnyílik az út előttük az üzleti és a kormányzati szektorokban egyaránt, hiszen ezentúl különösen magas fokú biztonságra képes adattárolási megoldásokat is tudnak majd kínálni.

 

A hardveres divízió megvásárlása mellett az Imation az IronKey biztonságos adattárolási megoldásait is licenceli, illetve megvásárolja a jogokat arra, hogy IronKey néven árusíthassa leendő termékeit. Az IronKey-nek hála az Imation a biztonságos felhő-alapú adattárolásban is új utakat járhat.

 

Az üzlettel az Imation több fronton is új utat nyitott magának, hiszen az IronKey termékeit nem csak a civil felhasználók és az üzleti szektor, de a kormányzatok és a katonaságok is nagyra becsülik azok kimagasló megbízhatósága és biztonsága miatt. Az Imation ezzel együtt 40 alkalmazottat is átvesz az IronKey-től.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.