Hirdetés

Szupergyors Kingston pendrive jelent meg



|

A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 tízszer gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé a felhasználók számára.

Hirdetés

A Kingston bejelentette a vállalat első USB 3.0 flash meghajtójának, a Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 modellnek a megjelenését. A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 USB flash meghajtó nagyobb átviteli sebességének kihasználásával az USB 3.0 szabvánnyal kompatibilis hardverek és operációs-rendszerek felhasználói jóval gyorsabban dolgozhatnak adataikkal az USB 2.0 rendszerekhez képest.




Az új Data Traveler a legújabb USB flash meghajtó technológiákra épül, nagy sebességénél fogva ideális nagy felbontású fényképek, zeneszámok, játékok, HD minőségű filmek és még számos egyéb nagyméretű fájl és adat gyors átvitelére, viszont visszafelé kompatibilis a 2.0-ás szabvánnyal. A meghajtóhoz a kompatibilitás végett egy USB 2.0 Y-kábel is tartozik, mivel előfordulhat, hogy egyes USB 2.0 portoknak Y-kábelre van szüksége az USB 3.0 meghajtó inicializálásához. A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 olvasási sebessége 80 MB/mp, írási sebessége 60 MB/mp, a meghajtó 16 GB, 32 GB, illetve 64 GB-os tárkapacitású változatokban kapható 20.605 Ft, 32.070 Ft illetve 62.705 Ft ajánlott bruttó végfelhasználói áron. A Kingston öt év garanciát vállal az új meghajtókra, emellett napi 24 órában elérhető technikai támogatást is biztosít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.