Hirdetés

Tovább küzd a HD DVD?



|

Árcsökkentéssel válaszoltak a temetésükről szóló hírekre.

Hirdetés

A Warner húzása után a HD DVD tábor nem igazán tudott mit lépni, lemondták sajtótájékoztatójukat a CES-en, a Toshiba bemutatóját sem követhették újságírói kérdések, most azonban úgy döntöttek: lépnek. Január 14-től a HD-A3 MSRP ára 149,99 dollárra, a 1080p-képes HD-A30 199,99 dollárra, a „csúcs" HD-A35 pedig 299,99 dollárra csökkent. Az eszközök árcsökkenése nem minden: mindegyikhez 5 darab HD DVD-t is kap a szerencsés vásárló. (Az Amazonon 50 százalékos Blu-ray leárazással reagáltak a húzásra.)

 

Vajon valóban csatára készülnek a HD DVD-nél, vagy csak meg szeretnének szabadulni a nyakukon maradt, és hamar elértéktelenedő eszközöktől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.