Hirdetés

Új 4K-s tévéket mutatott be a Sharp



|

Eddig a Sharpnak csak egyetlen igazi Ultra HD-s televíziója volt, de most itt az UD27.

Hirdetés

Bár az Ultra HD-s tévék még nem is igazán terjedtek el, a gyártók már most az új szériákat adják ki. Így tesz a Sharp is, amelynek ellenben mindeddig csak egyetlen igazi 4K-s televíziója volt 2013-ból, azóta pedig 4K alatti felbontásokkal próbálkozott. 

Hirdetés

A mostani UD27-es széria végre valódi Ultra HD-s felbontást kínál. A sorozat egyik tagja a 60 hüvelykes LC-60UD27U, a másik a 70 hüvelykes LC-70UD27U, és mindkettő szeptemberben kerülhet a boltok polcaira, 2999 és 4499 dolláros árcédulákkal. 

Az UD27-es sorozat egyébként várhatóan THX Certified plecsnit is kap, a LED-es háttérvilágítás és a különböző színjavító és felkonvertáló technológiák együttesen pedig igazán jó képminőséget ígérnek. Az új AquoDimming funkció emellett a sötét jelenetekben próbálja meg feljavítani a képet, több részletet kiemelve. Az UD27-es széria a 4K-s tartalmakat 60 fps mellett kezeli és HEVC streameket is képes dekódolni. Ilyen készülékekről persze nem hiányozhat a gyártó Smart TV csomagja sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.