Hirdetés

Új NAS-családdal támad a Netgear



|

A négy új ReadyNAS eszköz nem csak otthoni használatra alkalmas.

Hirdetés

A hálózati adattárolók tulajdonképpen olyan kompakt gépek, amelyeknek csak arra van erejük, hogy kezeljék azt az óriási kapacitást, amelyet a rendelkezésünkre bocsátanak. Ehhez egyedi operációs rendszereket használnak, és a Netgear új termékcsaládja is pont egy ilyen OS-sel, a ReadyNAS OS 6-tal érkezett meg a piacra.

A ReadyCLOUD névre keresztelt megoldás abban segít a felhasználóknak, hogy a felhőn keresztül végezzék el a beállításaikat, illetve itt kezeljék a mentéseiket. A Netgear négy új NAS-t adott ki, amelyek eltérő igényeket képesek kiszolgálni.

A ReadyNAS 500-as széria egyszerre 250 hálózatba lépett felhasználóval is megbirkózik, de ezért cserébe 1299 eurót kell fizetni. Az 1U-s ReadyNAS 2120 elsősorban adatközpontokban teljesíthet majd szolgálatot, az ára pedig megegyzik a másik modellel (HDD-k nélkül). Teljesítményben harmadik a ReadyNAS 300, amelyből kettő-, négy- és hatrekeszes változat is létezik. Ezek kisebb hálózatokhoz alkalmasak, az áruk pedig 499 eurótól indul. Végezetül újdonság még a ReadyNAS 100 is, amelyből kettő és négy férőhelyes változatok készültek, otthoni használatra, 199 euróért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.