Hirdetés

Új vizeken a VGA-gyártók



|

Kisebbfajta robbanás várható a belépőszintű alaplapok piacán.

Hirdetés

Ha helyesek a Digitimes értesülései, akkor a közel jövőben egyre több, eddig elsősorban grafikus vezérlőket gyártó vállalatok kívánnak komolyabb szeletet kihasítani az alaplappiacból. Az integrált megoldások megerősödése, valamint a belépőszintű grafikus kártyák keresletének csökkenése okán olyan, közismert gyártók tervezik kínálatuk bővítését, mint a Sapphire, a Powercolor, a BFG, az XFX, a Gainward, az Inno3D, a Galaxy és a Zotac. A felkészülés már megkezdődött, sőt, páran már rendelkeznek némi múlttal ebben a szegmensben is.

 

 

inno3d_nforce.png

 

A gyártás természetesen nem házon belül történik, a megrendelések a három nagy kínai OEM-gyártó között oszlik meg. A legtöbb munkája a J&W Technology-nak lesz, míg a többiek -- Palit és Jetway -- mondhatni hasonló mértékben osztoznak. A kereskedők szerint nagy változásokra azonban nem kell számítani, mivel a felső- és középkategória továbbra is a nagyok felségterülete lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.