Hirdetés

Újdonságok a Samsungtól



|

Monitorokat, nyomtatókat és mindenevő DVD-írót jelentett be a Samsung.

Hirdetés

Samsung SyncMaster 740BF
Öt új monitorral jelenik meg a hazai piacon a Samsung. A kis válaszidejű LCD monitorok közül a 740BF és a 940BF mindössze 2 illetve 4 ms reagálási idővel rendelkezik. A titok a Samsung saját fejlesztésű RTA (Response Time Accelerator) technológiájában rejlik, mellyel minden idők leggyorsabb monitoraivá teszik az új termékeket.

A szintén újdonságnak számító, 20 hüvelykes képátlójú 204B monitornál érdemes megemlíteni a legfontosabb újdonságokat, mint az 1600x1200 képpontos felbontást, az 5 ms válaszidőt és a 800:1-hez kontrasztarányt. A vállalat 960 BF monitora nagyon alacsony, mindössze 4 ms válaszidővel rendelkezik, 19 hüvelykes képátlóval bír, valamint 1280 x 1024 dpi felbontása is kiválónak mondható.

Samsung SyncMaster 940MW

Érdekes és üde színfoltja lehet a monitorpiacnak a 940 MW, mely monitor és televízió egyben. A termék HD-kompatibilis, azaz HD-felbontásának köszönhetően igen részletes képet ad.

Samsung CLP-300N
A Samsung idei nyomtatókínálata ezúttal négy új termékre fókuszál. Az CLP 300N percenként 4 színes vagy 16 fekete-fehér lap nyomtatására alkalmas. A nyomtató 600x600 dpi felbontással bír, és USB 2.0 csatlakozással van ellátva. Sikerült olyan apróra építeni, hogy alig foglal több helyet egy normál monokróm lézernyomtatónál.

A CLP 600N színes lézernyomtató sebességével hívja fel magára a figyelmet: egyutas papírkezelésével 20 lapot nyomtat feketében csakúgy, mint színesben, mellyel még az ínyenceket is elkápráztatja. A Samsung leggyorsabb lézernyomtatója is újdonság a piacon: az SCX-5530FN nyomtatási sebessége elképesztő, 28 lapot képes nyomtatni percenként. Az első oldal nyomtatási ideje 8,5 másodperc, ami kiválónak mondható. Szintén újdonságként kapható majd az SCX-4200 színes lézernyomtató, mely sebességében ugyan elmarad elődeitől, ám megbízhatósága és kiváló technikai adottságai kedvelt darabbá tehetik a hazai nyomtató piacon.

Samsung WriteMaster SH-S162L

Már kapható az üzletekben a Samsung legújabb DVD-RAM kompatibilis, Lightscribe technológiával felszerelt DVD-írója is. A SH-S162L DVD-RAM lemezekre ötszörös, DVD-RW lemezekre hatszoros, DVD+RW lemezekre nyolcszoros, míg DVD+/-RW lemezekre tizenhatszoros sebességgel ír. A Lightscribe technológia lehetővé teszi, hogy nagy felbontású képeket, fotókat égessünk a CD-re vagy a DVD-re címke gyanánt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.