Hirdetés

Újra feltűnt a neten a PS4/PS Vita Bundle



|

Újra kapható lesz a PS4/PS Vita Bundle, a francia Amazonon tűnt fel.

Hirdetés

Az újgenerációs PS4 még mindig szilárdan vezeti az eladásokat, a legutolsó adatok szerint az eladott egységek száma meghaladta a hét milliót. A PS Vita azonban nem igazán fogy, mely elsősorban a kevés igazán exkluzív és minőségi játék hiányának "köszönhető".

Hirdetés

A Sony már a tavaly E3-on mutatott arra terveket, hogy a PS Vitát a japán cég a PS4 nélkülözhetetlen kiegészítőjévé tegye, hála a Remote Play funkciónak. Az angol Amazonon már 2013 végén feltűnt egy PS4/PS Vita csomag, majd el is tűnt. A francia Amazon oldalán jelent meg újra a csomag, "Ultimate Player Edition" néven, ez a csomag azonban nem a tavalyi csomag. Az új Bundle már a PS Vita Slimet tartalmazza, egy 500 gigás PS4 mellett, és az ára 580 Euró lesz. Az E3-on valószínűleg többet hallunk majd róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.