Hirdetés

Ultra HD TV egy sima áráért



|

Kínában olyan akciót tartottak a gyártók, amelynek keretében igen olcsón lehetett 4K-s tévét kapni.

Hirdetés

Akciókat és promóciókat rendszeresen tartanak mindenhol a gyártók és a kereskedők. Ez történt Kínában is, ahol május 1. alkalmából extra nagy akció keretében lehetett hozzájutni az Ultra HD-s televíziókhoz: a 4K-s megjelenítők mindössze annyiba kerültek, mint egy sima HDTV.

A kedvezményt egyébként csak a kínai állampolgárok vehették igénybe, és mindössze egyetlen nap erejéig: május 1-én. Az Ultra HD-s tévék árai olyannyira kedvezőek voltak, hogy a TCL a maga 55 hüvelykes UHD TV-jét például csak 1238 eurónak megfelelő összegért kínálta.

A promócióban több gyártó is részt vett, például a Skyworth is. Természetesen a hatalmas árengedmények után többekben felmerült a kérdés, hogy vajon lesz-e lehetőség arra, hogy bizonyos csatornákon keresztül ezek a gyártók Európában és Amerikában is tartsanak hasonló akciókat. Sikere biztosan lenne a dolognak, hiszen a jelenleg csillagászati árak felé kacsingató prémiumkészülékek csak jobb esetben kaphatóak meg egy kisebb autó áráért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.