Hirdetés

USB-s asztali monitor a Samsungtól



|

A Samsung bemutatta az első olyan USB-s kijelzőt, ami már asztali géphez is használható, 18,5 hüvelykes mérettel bír.

Hirdetés

USB-s monitorok már viszonylag régen léteznek, azonban eddig maximum 7 hüvelykes apróságokra gondolhattunk, amik maximum képkeretnek, vagy IRC-ablaknak voltak jók. A Samsung ezt most szeretné megváltoztatni, az ő megoldásuk ugyanis már használható méretű egy PC-hez: 18,5 hüvelykes.

 

Az új LCD-kijelző fogyasztása egészen alacsony, mindössze 6,3 wattos. Ennek köszönhetően megoldható, hogy egy sima USB 2.0-ás csatoló ellássa energiával a monitort, és eközben az adatcsere is megtörténjen ugyanazon a kábelen.

 

Van viszont hátránya is az újdonságnak. A monitor nem hagyományos háttérvilágítást használ, emiatt a szokásos 50 000 üzemórás élettartam helyett csak 30 000 órányi ideig képes minket kiszolgálni a Samsung újdonsága, amely a boltokban várhatóan valamikor 2011-ben lesz megvásárolható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.