Hirdetés

Végleg a Seagate-nél a Samsung HDD-s divíziója



|

A felvásárlással sikerülhet felzárkózniuk a Western Digital mellé.

Hirdetés

Amikor a Western Digital megvásárolta a Hitachi GST-t, akkor a merevlemez-piacon körülbelül 50 százalékos részesedést szerzett, ezzel maga mögé utasítva a Seagate-et, a Toshibát és a Samsungot. A Seagate hosszú ideig volt a legdominánsabb szereplő a WD elsősége előtt.

 

Viszonylag hamar véget ért a Seagate nagy hátránya a WD-vel szemben, ugyanis áprilisban megegyeztek a Samsunggal a HDD-s divíziójuk megvásárlásáról. Mostanra minden lezárult, a Samsung merevlemez-divíziója a Seagate-be olvadt.

 

A Seagate így rendelkezik a Samsung eddigi infrastruktúrájával, eszközeivel és alkalmazottaival is. A Seagate előtt félig-meddig új piacok is megnyíltak, például Kína, Brazília, Délkelet-Ázsia, Oroszország. A további együttműködés jegyében a Seagate HDD-kkel látja el a Samsungot azok PC-ihez, míg a Samsung NAND Flash memóriával a Seagate-et annak üzleti SSD-ihez.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.