Hirdetés

Zotac mini-PC Blu-ray-meghajtóval



|

A Zotac ZBox egy meglehetősen kicsi PC, ám Blu-ray-meghajtó és NVIDIA Ion grafikus megoldás került bele.

Hirdetés

A Zotac bemutatta legújabb mini-PC-jét, amely úttörőnek számít a maga módján. Ilyen kis méretű házban ugyanis ritkán találkozni Blu-ray-meghajtóval: a Zotac ZBoxban ilyen optikai meghajtó is van. Az 1080p-s videók kezelésére is alkalmas gép ideális HTPC lehet.

 

Az NVIDIA Ion grafikus megoldásával érkező ZBox az ID33-as és az ID34-es kódnéven lesz kapható. Az előbbi modellbe a vásárlónak külön kell memóriát és merevlemezt vennie, majd belehelyeznie, míg az ID34 már 2 gigabájt RAM-mal és egy 250 gigabájtos HDD-vel érkezik.

 

Mindkét verzió Intel Atom D525-ös CPU-ra épül, van HDMI-kimenete, memóriakártya-olvasója, Wi-Fi-modulja és Ethernet csatolója. Az USB 3.0-ás portokkal felvértezett ZBox tálca nélküli Blu-ray-meghajtóval rendelkezik, és Windows 7-nel érkezik. Sajnos árakról egyelőre nincs információ.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.