Hirdetés

Zuhan a HD-lejátszók ára



|

Karácsonyra már alig több, mint 70 ezer forintért vehetünk HD DVD- lejátszót.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a nagy felbontású hardver-gyártók a berlini IFA-ra időzítették bejelentéseiket. A HD DVD formátumot támogató gyártói csoport bejelentette, hogy csökkentik a lejátszóik árát. Októbertől több belépő szintű HD DVD-lejátszót már 300 euróért (körülbelül 75 ezer forintért) meg lehet vásárolni. A kanadai Venturer Electronics SHD-7000 modellje ennyibe fog kerülni, a Toshiba HD-EP30 pedig 350-be (90 ezer forintba). Az Európában jelenleg kapható nagy felbontású lejátszók ára ennek körülbelül kétszerese. A Toshiba az év végétől HD DVD meghajtókkal szállítja notebook-jait, jelentette be a vállalat.

 

A Blu-ray oldalon is áresés várható>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.