Hirdetés

Itt vannak a világ első csendes egerei



|

90 százalékkal kevesebb zajt ígér a Logitech M330 Silent Plus és az M220 Silent.

Hirdetés

Az IFA alkalmából a Logitech bemutatta az M330 Silent Plus és az M220 Silent egereit, amelyek az első csendes rágcsálók. 

Hirdetés

Mit jelent a csendes egér? Ugyanolyan pontos, strapabíró és klikkelő érzetű a rágcsáló, de zaj nélkül. 

Az egereknél megmaradt a klasszikus kattintásérzet, ugyanakkor a zaj 90 százalékkal csökkent. A precizitást a Logitech Advanced Optical Tracking biztosítja, majdnem minden felületen. 

A mellékelt nano vevőegységnek köszönhetően mindkét egér vezeték nélkül működik, Windows, Mac, Chrome OS és Linux rendszereket is támogat. Extraként még Quiet Mark-matricát is kaptak. 

Az M330 Silent Plus 24 hónapos üzemidőt ígér, jobbkezes használatra lett tervezve, puha gumi markolattal. Az M220 Silent eközben 18 hónapot bír ki egy akkuval, mindkét kézzel használható és könnyebben hordozható. 

Szeptemberben és októberben válnak elérhetővé a Logitech új rágcsálói, 29,99 és 24,99 dolláros vételárakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.