Hirdetés

35 éves a Számítástechnika hetilap



|

Hirdetés


Az évfordulós kiadványban a friss hírek, események mellett néhány archív, régebbi írást is olvashatunk: visszatekintve, miről is volt szó akkoriban, mik voltak az újdonságok, érdekességek az elmúlt 35 évben.




A Számítástechnika hetilap jelenleg 10 000 példányban jelenik meg. Az újság 1986-ban lett az IDG nemzetközi lapcsaládjának, a Computerworldnek magyar képviselője, és az addig eltelt időszak jelentős részében egyedüli ICT kiadványként tudósított naprakészen az ágazat történéseiről.



Az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. ezenfelül számos szakmai kiadvánnyal van jelen a picon. A Computerworld-Számítástechnika mellett a PC World informatikai magazint, a GameStar játék magazint, és a DIGITART magazint, mely utóbbi a művészet, a professzionális számítógépes grafika területével foglalkozik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.