Hirdetés

901 millió aktív felhasználó a Facebookon



|

Egy év alatt 33 százalékkal nőtt a közösségi oldal tábora, amely közelít a milliárdos határhoz.

Hirdetés

Mindössze két hónapja volt, hogy a Facebook új mérföldkövet ünnepelhetett. Akkor 845 millió olyan aktív felhasználója volt a közösségi oldalnak, aki havonta legalább egyszer belépett, illetve 500 millió olyan, aki naponta. A Facebook most újabb rekordhoz érkezett: havi bontásban már 901 millió aktív felhasználóval büszkélkedhetnek, napi szinten pedig 526 millióval.

 

Ez éves szinten 33 százalékos növekedést jelent, március 31-re vonatkoztatva. A felhasználói tábor bővülésében a kulcsszerepet Brazília, India és az Amerikai Egyesült Államok jelentették. Míg Amerikában 15 százalékos növekedés volt tapasztalható egy év alatt, addig Brazíliában 80 százalékos.

 

A Facebook a március 31-gyel záródó üzleti negyedévben 1,1 milliárd dolláros árbevételt könyvelhetett el, ami 44,7 százalékos emelkedést jelent 2011. ugyanezen időszakához viszonyítva. Ennek ellenére a nyereség elmaradt, ugyanis a profit 10,7 százalékkal csökkent tavalyhoz képest.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.