Hirdetés

A McAfee új fogyasztói termékei



|

Hirdetés

Vírus-, spam-, tűzfal és adatvédelmet biztosítva a felhasználó PC-jének az új termékkínálat egy sor új funkciót kínál, s összességében nyugalmat a felhasználónak, hogy gépe a lehető legmagasabb szintű biztonsággal rendelkezik, közölte a cég.

A kiskereskedelmi forgalomban CD-ROM-on, vagy a McAfee weboldaláról letöltésként kínált eszközök terjedelme 5 megabájt körül van, hogy elérhető legyen betárcsázásos kapcsolatról is.

A McAfee PC biztonsági készletének középpontjában az új McAfee Security Center áll - ez az ingyenes „sebezhetőség-ellenőrző” eszköz ellenőrzi a PC konfigurációját, és közérthető formában tájékoztat a részrehajlás mentes diagnózisról. Az új termékcsalád teljes egészében Windows XP-kompatibilis, s a következő termékeket foglalja magába: McAfee Internet Security Suite 6.0, McAfee VirusScan Home Edition 8.0, McAfee VirusScan Professional Edition 7.0, McAfee Personal Firewall Plus 5.0, McAfee SpamKiller 5.0 és a McAfee QuickClean 4.0.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.