Hirdetés

A Microsoft frissítette az Outlook Notest



|

Hirdetés

A Microsoft Office Outlook Connector (for Lotus Domino) 2-es verziója az tavaly közzétett 1-es verzió frissítése, amely többek között az Outlook 2003-at és a Domino 6.x verziókat támogatja, és lehetővé teszi az Outlook 2003 és 2002 felhasználóinak, hogy hozzáférhessenek e-mailjeikhez, előjegyzési naptárukhoz és címjegyzékükhöz az IBM Lotus Domino 5.x vagy 6.x kiszolgálóin.

A Microsoft azért fejlesztette ki az Outlook csatolót, hogy a cégek lehetővé tudják tenni dolgozóiknak az Outlook használatát a Notes helyett, vagy a Dominón belüli támogatással, vagy azért, mert fokozatosan át akarnak állni a Microsoft Exchange üzenő platformjára.

Az Outlook csatoló szoftver letölthető a Microsoft webhelyéről .

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.