Hirdetés

A tökéletes noteszgép



|

Hirdetés

Egy hibás képpontos LCD kijelző rendkívül bosszantó lehet, hiszen a hagyományos, képcsöves monitorok esetében nem találkoztunk hasonló problémával, sokan nem is ismerik a jelenséget, amíg bele nem botlanak. Azonban az LCD-k bonyolult gyártástechnológiájának velejárója a néha előforduló hibás képpont, ami javíthatatlan elváltozás, és az egyetlen lehetséges ellenszere a teljes kijelzőpanel – meglehetősen költséges – cseréje.

A legtöbb gyártó apróbetűs garanciális feltételekkel a felhasználóra hárítja a pixelhibákat, és csak egy meghatározott hibaszám és - eloszlás felett cserélik ki a kijelzőt, pedig már egy hibás képpont is bosszantó tud lenni. A legzavaróbb pixelhiba típus az állandóan világosan égő képpont, éppen emiatt lehet érdekes, hogy az ASUS most elsőként mutatatta be notebookjaihoz a ZBD „Zero Bright Dot” garanciáját. A ZBD garanciás notebookok kijelzői vásárláskor garantáltan mentesek a világos pixelhibáktól, sőt amennyiben 30 nap alatt akár egyetlen világos pixelhiba jelentkezne, a kijelzőt a gyártó díjmentesen kicseréli. A ZBD garancia jelenleg a W1G, V6V és M6V modellekre vonatkozik. Garanciaérvényesítéshez eredeti vásárlási bizonylat szükséges. További részleteket lásd a ZBD garancia leírásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.