Hirdetés

A TVnet nem kegyelmez



|

A TVnet tud a számláit időn túl kézbe- sítő futárszolgálat ügyetlenkedéséről, de azért késedelmi kamatot számláz.

Hirdetés

Szokatlan módon egyes szám első személyben íródott cikket közlünk, ugyanis saját bőrünkön tapasztaltuk meg a bevezetőben írtakat. Budapest Belvárosában lakom, és lassan egy éve, hogy átnyergeltem a kezdetben Axelero, most már T-Online ADSL szolgáltatásáról a TVnethez. Az utóbbinak megtetszett egy akciója, az viszont nagyon nem, ahogy a T-Online bánt velem mint előfizetővel. Ugyan a műszaki színvonallal semmi baj nem volt, de sikerült többször túlszámlázniuk, a kért e-mail címeimet végül sohasem hozták létre, és egy sávszélesség-emelés is csak papíron történt meg. Egyébként több mint egy hónapig tartott, amíg ezt elhittek nekem, aztán nemhogy vissza nem kaptam a kérdéses időszakra a különbözetet, de még szinte nekem kellett elnézést kérnem.

 

Tovább a Computerworld Online cikkére

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.