Hirdetés

A világ első 15 hüvelykes TFT-s noteszgépe



|

Hirdetés

A cég tegnap bemutatta a világ legelső 15 hüvelykes TFT-s notebookját, amely a legújabb generációs Intel Centrino Mobil Platform-on ( Sonoma ) alapul.




Az új Prestigio Nobile 1510 notebookot az Intel termékbemutatóján jelentették be Európa-szerte. A noteszgép megfelel az Intel Centrino Mobil Platform valamennyi elvárásának. A felhasználók a videofilmek lejátszásánál az Intel GMA 900-nak köszönhetően brilliáns grafikai élményt kapnak. A jelen és jövő játékainak lejátszásához az 533MHz FSB, PCI Express és a DC DDR2 memória nyújt kiváló teljesítményt. Az új Intel High Definition Audio egy prémium minőségű, hordozható hifi-, házimozi- és játékcentert kelt életre. Az integrált grafikus kártya, valamint a tri-mode Wireless LAN kapacitás a kiváló garfikai teljesítmény és mobilitás legnagyobb összhangját adja.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.