Hirdetés

A3 és nForce: az év végétől



|

Hirdetés

Az elemzők szerint ezek az új rendszerek azonban várhatóan nem lesznek túlzottan népszerűek, mivel áruk meglehetősen magas lesz. Az ilyen, integrált grafikus rendszerrel rendelkező chipkészletek általában az olcsóbb számítógépekbe készülnek, ezért az nVidia nForce chipkészletének 40-60 dolláros ára könnyen megakadályozhatja a megoldás elterjedését. Az ATI A3 chipkészletének ára egyelőre nem ismert, de várhatóan nem lesz sokkal olcsóbb, mint az nForce chipek. Az Intel többek között az nForce magas ára miatt nem adott P4 chipset licenszt az nVidia-nak. A társaság szerint az efféle chipkészletekre egyszerűen nincsen szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.