Hirdetés

ALL-IN-WONDER 9600 PRO az ATI-tól



|

Hirdetés

Az ALL-IN-WONDER 9600 PRO nevéből kiderül, hogy a kártya a RADEON 9600 PRO grafikus magra épül és a korábbi ALL-IN WONDER kártyákhoz hasonlóan magában foglal egy 125 csatornás TV-tunert és video ki és bemenetet is. Ezen felül az ATI mérnökei elhelyeztek rajta egy FM-rádiót, amely képes időcsúsztatásos felvételek rögzítésére (akár MP3 formátumban is), emellett rendelkezik ébresztő- és alvófunkcióval is. Ehhez a kártyához adja először a cég az új távirányítóját a REMOTE WONDER II-t, amelyen többek között helyet kapott hat szabadon programozható gomb is és amellyel akár 20 méteres távolságból is vezérelhetjük a számítógépünket. Az ALL-IN-WONDER kártyák közül elsőként ezen kapott helyet két különálló VGA csatlakozó, a video ki-be mellett. A képességei miatt nagy érdeklődésre számottartó ALL-IN-WONDER 9600 PRO előreláthatólag 4-6 hét múlva lesz kapható, várhatóan 250 dolláros (kb. 55 000 Forint) áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.