Hirdetés

Árversenyt okozott a Depo.hu



|

Hirdetés

A naponta már több mint tízezer egyedi látogatót kiszolgáló rendszer az elmúlt években átalakította a hazai számítástechnikai kiskereskedelem kultúráját. Vélemények szerint abban is komoly hatást gyakorolt, hogy a számítógépek és a digitális fényképezõgépek egyre olcsóbbá váltak.

Az 1999-ben Áradat néven indult, késõbb Depo.hu-ra keresztelt elektronikus kereskedelmi megoldás a kezdetben csupán 20 kereskedõ termékpalettáját tartalmazta egy viszonylag egyszerû online árlista formájában. A piactér célja az indulás óta, hogy lehetõvé tegye a látogatók számára, hogy az egyes kereskedõk által kínált árakat közvetlenül összehasonlítva egymással a számítástechnikai, híradástechnikai, illetve szórakoztató elektronikai termékek minél szélesebb körébõl tudjanak válogatni, valamint az ilyen termékeket forgalmazó cégek számára olyan marketing eszközt biztosítson, mely segítségével az egyes boltok még szélesebb rétegek számára mutathatják be az általuk forgalmazott termékeket.




Az elmúlt 6 évben dinamikusan növekvõ Depo.hu jelenleg már 121 cég több mint 25 ezer árucikkét tartalmazza. A legnépszerûbb termékek közé a digitális fényképezõk, az ezekhez is használható memóriakártyák, valamint a DVD írók, processzorok tartoznak, de az elektronika és számítástechnika területérõl gyakorlatilag minden árucikk - a mûholdvevõtõl kezdve egészen a házimozi berendezésekig - megtalálható a rendszerben.

A szakemberek tapasztalata szerint a Depo.hu-t nem csak a végfelhasználók, hanem egyetemek, költségvetési szervek, cégek, sõt multinacionális vállalatok hazai képviseletének beszerzõi is használják, hogy összehasonlítsák a kereskedõk által kínált árajánlatokat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.