Hirdetés

Az első linuxos Zaurus PDA



|

Hirdetés

A készülék külseje hasonlít az SL-B500-as modellhez, melyet a fogyasztói piacon forgalmaznak, de azért van számos eltérés. Mindhárom új modell nagyobb 4 hüvelykes, VGA felbontású (640x480) képernyővel készül, melynek képe tisztább a korábbi modellekénél. Mindegikük az Intel 400 MHz-es PXA255 mikroprocesszorára épül, és 64 megabájt flashmemóriát tartalmaz - 25 megabájtot a felhasználó tárolási céljaira - továbbá 64 megabájt RAM-ot.




A széria szoftverbázisa a Metrowerk Linux-variánsa, az Open PDA, amelyhez az Opera böngésző, e-mail, címjegyzék és személyes információ kezelő alkalmazása, a Hanacom Mobile Word és Mobile Sheet alkalmazása, valamint képalkotó és prezentációs szoftverek, Java és egyéb alkalmazások tartoznak. A három modell közötti különbség hálózati képességeikben található. Az SL-6000N nem rendelkezik beépített vezetéknélküli hálózati lehetőséggel; az SL-6000L beépített 802.11b WLAN támogatással bír; míg az SL-6000W mind WLAN, mind Bluetooth támogatást kínál. Mindegyik modell mérete 80x158x20 mm, súlyuk 255 és 264 gramm között változik.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.