Hirdetés

Az első Smartphone



|

Hirdetés

A Qtek 7070 Smartphone készülék egyesíti a hang és szöveg kommunikációt a vezetéknélküli adatforgalmazási képességekkel. Allen Lew, az Optus Mobile ügyvezető igazgatója arra számít, hogy az üzleti felhasználók nagy számban térnek át a Smartphone használatára, amit a 99 (ausztrál) dolláros ár is segít. Lew elismerte, hogy néhány ügyfelüket elvesztették a rivális Hutchinson nemrég beindított 3G szolgáltatása miatt, de ezek zöme szerinte vissza fog térni. a Tajvani HTC által gyártott készülék egyesíti magában a mobiltelefont és a PDA-t. A készülék a Microsoft Pocket Internet Explorer, Pocket Outlook, az MSN Messenger szoftverét, hangrögzítő és PC szinkronizáló szoftvert, a Windows Media Playert és SMS szolgáltatást kínál a felhasználónak.

Steve Vamos, a Microsoft Australia ügyvezetője szerint ez cégének első jelentős lépése a mobilpiac felé, aminek központi szerepe van a .Net stratégia szempontjából. Vamos arra számít, hogy a platformot a következő hónapokban több ázsiai szolgáltató is támogatni kezdi. Közölte, hamarosan meghirdetik a „Mobile to Market” programot, amely segít Microsoft tanúsítványt szerezni a fejlesztőknek. Miután a készülék nagyfelbontású színes kijelzőt tartalmaz, és képes digitális média valamint játékok futtatására, az Optus most a játékcégekkel tárgyal, hogy hamarosan interaktív játékokat is kínálni tudjon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.