Hirdetés

Commodore PMC30



|

Hirdetés

Első ránézésre feltűnik, hogy a PMC30-at masszív fémházba bújtatták tervezői, amely némi súlynövekedéssel járt, de okos választásnak bizonyult. Két oldalát gumival vonták be, miáltal sokkal ellenállóbb lett, ami hordozható készülékek esetében rendkívül fontos. Kezelőgombokból nincs sok — egyedül a zárológombot hiányoltuk róla — de a jó elhelyezésnek és az átgondolt menünek köszönhetően az eszköz remekül használható.

Commodore PMC30


USB-háttértárként működik, ezáltal a filmek és a zenék feltöltése legalább annyira egyszerű, mint a kezelésük. Viszonylag sokfajta videoformátummal megbirkózik, e tekintetben elnyerte tetszésünket — emellett hang- és képminősége szintén egyaránt jó.

Mindemellett beépített SD-kártyaolvasója révén a digitális fényképezők remek kiegészítője. A fotók átmásolásában az állománykezelő lesz segítségünkre, a lejátszó e része némi tanulást igényel. Igen baráti extraként televízióval összekapcsolva digitalizálóként használhatjuk, majd a felvett műsort megnézhetjük a lejátszón, továbbá a számítógépre másolva szerkeszthetjük is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.