Hirdetés

Cooler Master Musketeer



|

Hirdetés

Három hatalmas kerek analóg kijelzője van, amely a technokrata a villogó, személytelen számok kijelzők után igazi felüdülés a szemnek. Ezek a kijelzők három paraméter - a feszültség, a hangnyomás és a hőmérséklet – alakulását mutatják. A készülék egyfelől arra való, hogy a rá kötött ventilátor fordulatszámát a panelen lévő potenciométerrel fokozatmentesen szabályozhassuk, másfelől hogy a hangkártyára csatlakoztatva mutassa a hangnyomás változását (kivezérlésmérő), ahogy azt annak idején a régi hifitornyokon láthattuk.




Ezeken felül pedig kivezetett hőérzékelőjének köszönhetően bárhol mérni tudjuk a hőmérsékletet. A 80-as éveket idéző "sportautó-műszerfal" hangulatot nagyban feldobja a kék háttérvilágítás, így a most divatos alumínium/fekete házak legegyedibb darabja lehet ez a különleges előlap.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.