Hirdetés

Elkészült a Lindows Sneak Preview 2.0



|

Hirdetés

Fejlesztői egyesíteni szeretnék a Linux és a Windows előnyeit, egyidőben képes mindkét platform szoftvereit futtatni. Újdonsága a „Click-N-Run” funkció, mely egy hálózati telepítő segédprogram. Remeknek ígérkező új funkció, hogy sok Microsoftos fájlformátum beépítetten támogatott, vagyis anélkül nézhetünk meg pl. Excel fájlokat, hogy magát a szoftvert telepítenénk. Sajnos a verzió szintén csak bennfenteseknek elérhető. Hamarosan várható még egy előzetes verzió, de aztán már lehet reménykedni, hogy meg is jelenik. Persze csak akkor, ha a gondolattól fejfájásban szenvedő Microsoft megint nem talál ki valamit. Próbálnak erősen…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.