Hirdetés

Elkészült az MP3 utódja



|

Hirdetés

com címről tölthető le. Az MP3Pro névre keresztelt új formátum elődje tömörítési teljesítményének kétszeresére képes, az új formátummal már a 64 kbps bitrátájú zenefájlok is CD-közeli minőséget adnak. Az MP3Pro elsősorban az mp3 formátum magasfrekveciás gyengeségén javít, az új formátum ugyanis egy külön sávot tart fenn a magas hangoknak, amelyek így erőteljesebben, és tisztábban hallatszanak. Az MP3Pro lejátszók probléma nélkül lejátsszák majd a régi mp3 fájlokat, a jelenlegi mp3 lejátszók azonban csak csökkent minőségben képesek reprodukálni az MP3Pro fájlokban tárolt zenéket, mivel a kiegészítő magashang-csatornát nem ismerik fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.