Hirdetés

Freecom Beatman Recorder



|

Hirdetés

256 MB-os memóriával bír a nálunk vendégeskedő tesztpéldány, amiben jó minőségű sztereó FM rádióvevő is található, így ha megunnánk a magunkkal hozott MP3 vagy WMA felvételeket, mindig találhatunk valamit az éter hullámain. Ha épp kedvenc számunk megy a rádióban, egy gombnyomással indítható a felvétel. Rögzítéshez nem az olcsóbb készülékeknél megszokott viszonylag tárpazarló ADPCM kódolást alkalmazza a Beatman, hanem MP3 formátumban dolgozik, 32-160 kbps sávszélesség között. Legjobb minőség mellett tehát akár 3 és fél óra anyaggal gazdagíthatjuk gyűjteményünket. Jack csatlakozója révén nem csak a rádióból, hanem tetszőleges hangforrásból készíthető felvétel, beépített mikrofonja pedig diktafonként is használhatóvá teszi.




USB csatlakozó és a Digital Audio Manager célalkalmazás szolgál a fel- és letöltésre, közvetlenül, meghajtóként a memória tartalma sajnos nem elérhető a PC-ről. Jó minőségű Sennheiser FX-300 fülhallgatót találunk a csomagban, melynek zsinórján vezérlő is helyet kapott a könnyű kezelhetőség érdekében. Kék háttérvilágítású négy soros kijelző jeleníti meg az ID címkéket és beállításokat. Mivel az alumínium burkolatú Beatman Flash Recorder mozgó alkatrészt nem tartalmaz, így nem kell aggódnunk, mozgás közben is tökéletes lesz a zenei élmény, ezért ideális útitárs például kocogáshoz. Egyetlen kockázati tényező, hogy magas ára miatt esetleg kéretlen zenebarát sporttársak a nyomunkba eredhetnek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.