Hirdetés

Frissült a Virtual PC



|

Hirdetés

A Virtual PC lehetővé teszi a Mac felhasználóknak, hogy egy PC operációs környezetét utánozzák gépükön. A szoftver a Windows számos verziójával együttműködik, segítségével a Mac felhasználó olyan szoftvereket futtathat, amelyek nem futnak natívan Mac gépen. A Virtual PC 6.1.1 kisfrissítés „a készülő Windows XP Professional szervizcsomagok futtatásával összefüggő hibákat és biztonsági problémákat hárítja el”, olvasható a Microsoft közleményében.

A szoftveróriás tavaly vette meg a Connectix virtuális gépemuláló technológiáját, s immár saját termékként kínálja a Virtual PC-t. A januári Macworld Expón jelezték, hogy valamikor az első félév során várható a szoftver új 7.0-as verziója.

A mostani 6.1.1 frissítés terjedelme 14.8 megabájt, számos nyelvi változata telepítéséhez követelmény a 6.0 vagy annál későbbi verzió megléte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.