Hirdetés

Gyöngyösre került a Logitech négykerekű



|

Hirdetés

A szerencsés nyertes egy 27 éves gyöngyösi lány, Soltész Adrienn, aki megelőlegezett karácsonyi ajándékként vett az öccsének egy vezeték nélküli billentyűzetet, ám néhány hét múlva egy quadot is hazavihetett mellé.

"Csak egy karácsonyi ajándékot vettem az öcsémnek és szokás szerint beneveztem a nyereményjátékra is. Beküldtem hát egy sms-t...", nyilatkozta a nyertes, akiről kiderült különlegesen szerencsés csillagzat alatt született. "Már nyertem hűtőgépet, töltöttem nyeremény Szilvesztert New Yorkban és voltam Simply Red koncerten Londonban, ami szintén nyereményút volt", mondta Adrienn, "ez a quad azonban az egyik legnagyszerűbb nyereményem, mert nagyon eredeti."

A cég első sms kampánya bebizonyította, hogy a Logitech termékeket vásárlók igen játékos kedvűek — ezt támasztja alá a több száz beküldött sms is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.